Bitcoin Volumes on Exchanges dobles as Rally Continues

Sentraliserte børsvolumer for Bitcoin har steget de siste dagene ettersom eiendelen fortsetter å gjøre nye heltidspunkter.

Bitcoin handles for øyeblikket til rundt $ 38 200 da den trekker seg litt tilbake etter å ha sprengt over $ 40 000 under sen handel torsdag 7. januar. Til gjeldende priser er aktiva opp 33% siden samme tid i forrige uke, og det ser fortsatt ikke ut som det er klar til å korrigere ennå.

Å se på sentraliserte børsbevegelser kan indikere når den uunngåelige korreksjonen vil skje, og eToros Mati Greenspan har observert at Bitcoin-volumer på tvers av børser nettopp har doblet sin forrige rekordhøye.

Bitcoin-volum på tvers av børser har akkurat doblet det tidligere høyeste nivået. pic.twitter.com/Hl5T4N4Sck

– Mati Greenspan (tweets ≠ økonomisk råd) (@MatiGreenspan) 7. januar 2021

Andre beregninger indikerer at det har vært en økt tilførsel av BTC til sentraliserte børser som kan være en forløper for en kraftig salg.

Når vil Bitcoin korrigere?

Bitcoin har doblet seg i pris siden 15. desember 2020, da den først handlet over sin forrige rekordhøye tid. Messari-grunnlegger Ryan Selkis observerte at Bitcoin Revolution doblingstid, som måler hastigheten på parabolske trekk, bare har gått raskere to ganger i 2013 og en gang i desember 2017:

Bitcoins doblingstid (måler hastigheten på parabolske trekk) har bare vært raskere enn i dag 3 ganger i historien:

Apr 2013
Nov 2013
Desember 2017

Så hvis du føler whiplash, er du ikke alene. 😅

Kilde: https://t.co/gjaCyRJzeu pic.twitter.com/BFPMgo1ODa

– Ryan Selkis (@twobitidiot) 8. januar 2021

Skarpe tilbakeslag følger vanligvis disse raske prisdoblingene. Det er grunn til at når markedskorreksjonen kommer, vil det være raskt og rasende ettersom fortjenesten blir ryddet av bordet som forberedelse til tilbakekjøp på lavere nivåer.

Civic CEO Vinny Lingham er fortsatt bullish og sier at detaljhandlerne er mer forsiktige denne gangen:

“Bitcoin på $ 40 000 og ingen boble i sikte. Handlere som ble brent og dro i 2018, kommer bare inn igjen. De vil være mer forsiktige. Det er bølgen etter det, inkl. institusjoner som vil skape toppen av denne nye syklusen med boble / byste. Vi har fortsatt tid før det topper. ”

Trader Josh Rager derimot fortsetter å advare om en 30% eller til og med en 50% korreksjon som kan redusere prisene tilbake til $ 20k på veldig kort tid. Langsiktige utsikter, som de høye spådommene fra JP Morgan-strategene, er fortsatt veldig hausse.

Folket i dette markedet er vant til 20 til 30% tilbaketrekninger, men kan de håndtere 50% + tilbakebetaling

Kunne riste ut noen få

$ 50 000+ virker som det ideelle fomo-nummeret for å hente inn nye mennesker

Dette vil sannsynligvis ikke skje, men til slutt vil vi se en ukes 30% + tilbakeslag

Vær klar

– Josh Rager 📈 (@Josh_Rager) 8. januar 2021

Kryptomarkeder fremdeles på ATH

Med den totale markedsverdien fremdeles nær de høyeste nivåene noensinne og igjen over $ 1 billion, er ting fortsatt veldig sunne til tross for dagens altcoin-lysbilde.

Noen av ukens beste spillere som Cardano og Stellar dumper hardt i dag, men de er fortsatt langt opp fra prisene denne gangen i forrige uke.

Bitcoin og altcoins kan bevege seg tilbake til sentraliserte børser, men en stor markedsutsalg har ennå ikke startet.